Tuesday, August 10, 2010

puase je nyayok!

assalamualaikum semuaa...


dengan ini saya Farina Azmi mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN bagi seluruh umat Islam di serata dunia.. saya memang suka worldwide.. ahakx dan MARILAH BERPUASA kepada semua kerana jangan asyik ingat nak raya je, puase tuu penuhkan dulu yer makcik2 dan pakcik2.. ini sangat penting kerana ramai warga muda zaman ini amat nyanyok, manjang lah lupe, balik2 'eyh2 lupee la puase, dah termakan pulak!' (PULAK dye boleh cakap? nak makan kasot agaknyer).. okay, kepade anda semua di luar sana janganlah jadikan puasa satu alasan untuk tidak melakukan sesuatu perkara yang berfaedah seperti borgotong-royong atau pergi ke kelas yer (amek kata-kata pengurus giatmara ahahah pinjam yeekk!!) :D memang nampak kan sinaran pelajar contoh aku nie?? ahakx..XD

itu je untuk post kali nie.. sesungguhnyer BERPUASA DENGAN HATI YANG PENUH KEIKHLASAN DAN IBADAH YANG CUKUP,ITULAH YANG SEBAIK-BAIKNYA. :)

saya akhiri dengan wabilah wataufiq walhidayah wasalamualaikum warahmatulah hiwabarakatuh! :)

maafkan salah silap Farina Azmi yang kerdil ini.. yang Baik tu datang dari Allah, yang tak berape baik tu datang dari diri saya sendiri..

p/s: marilah bersama2 mengawal diri sendiri.. XD

No comments: