Saturday, November 13, 2010

miss you deadly

Salam 1 Malaysia 1 Dunia dan 1 Segalanya.. ngaaa XDD
(baground suara zaza menjerit kat belakang sebab gaduh dengan lisa)
=,= aku saklit otak la macam nie... ade je point due ekor ni nak gado taw padahal sorang setahun lebeh sorang dah 6thun lebeyh.. renung2kan dan selamat beramal.. =,= **perasaan polak berganda

entry sedeyh amat tahap cipan tu memang polak kan bile bace? lol sebab banyak titik dari huruf.. ngahahaha sorry, time tuu memang tade mende nak cakap melainkan tahap rindu membuak-buak kat hubby.. masih belum terubat lagi rindu nie..huhuhohohuhu nanges lagi lepas tengok video nie.. rindu nyer la hai.. huhuhuhu i miss you like crazy~~~ even more than words can say~~i miss you like crazy~~ every minutes of every day~~

video

mama baru balik dari langkawi yang menyebabkan rumahku syurga chocolate ku.... ahahaha and macam biase la g langkawi memang alamatnyer nak g shopping la kan tapi yang aku sakit hatinyer... kenape lah bukan aku yang pergi? sedeyh bukan? =,= so yea i made up a plan for next year, untuk pergi bercuti.. i need a holiday waoowaaaaa

there'ss nothing i want to say since.. keep thinking bout my hubby..
hubby.. i'm all about you~~ i'm all about us~~~~~~~~~ uwaaaaa.. miss you...

everytime i talked to him on a phone call, i will cry... i miss him.. for God sake.. i really miss him...
i wish u here..huhuhuhu
i miss it when everytime i cry, u'll make me laugh back again till i forget why i cry....
i miss it when u call me every 15 minutes just to hear my voice,u said.. :((
i miss it when u call me just to tell me how much u love me......
i miss it when u sing for me... nice song with full of meanings....
i miss it when we're calling..listen to music together and i have to kiss you if i don't want to hear that song.. then u'll change to the next song... u know i'll cry if heard that song, u'll keep asking to kiss u so u can change it before i cry......... hubby..... i miss you.. T____T
everytime u see me on cam/3g... u wil say ' my wife is so cute' even i know i'm not that time.. huhuhu
everythings remind me of you sayang... remind me of us.... huhuhuhuhuhu T____T

1 comment:

Syira rawks!! said...

ouhh!! sangat sweet video tu !